Gæster og gæstespillere

ØBG Tennis tilbyder alle medlemmer at medbringe en eller flere gæster til at spille Padel eller Tennis, mod en mindre betaling.
Samtidig byder klubben alle andre Tennis og Padel spillere velkommen i klubben til at spille på timebasis.

Gæster

Klubmedlemmer som har gæster med til at spille Padel eller Tennis betaler kr. 50 pr. person. Dette kan foregå enten med betalingskort eller MobilPay.

Betalingskort (èn gæst)

Når du har booket en time bliver du bedt om at vælge en makker. Du vælger IKKE nogen makker men trykker på knappen "BOOK MED GÆST". Du bliver nu ført videre til betaling for en enkelt gæst.

MobilPay 21038 (èn eller flere gæster)

Når du har booket en time bliver du bedt om at vælge en makker. Her søger på en makker ved navn "Gæst". Så får du mulighed for at booke med 1 - 3 gæster. Vælg den som passer og overfør det nævnte beløb via MobilPay.

Gæstespillere

Gæstespillere betaler ikke kontingent men time for time baneleje. Gæstespilleren skal være oprettet som bruger I systemet for at kunne booke baner.

Gæstespilleren væger I menuen "TENNIS" og derefter "BANEBOOKING / KONTINGENT". Herefter vælges "Betal Her" og "Tennis Timepris Indendørs" eller "Padel Timepris Indendørs". Følger vejledningen til betaling. Herefter kan bookes en enkelt banetime.

Vores sponsorer